Winnen! 4x 3 startbewijzen hardloopwedstijden.

Vliegende Vrouwen mag voor vier verschillende lopen in totaal twaalf startbewijzen weggeven. Bekijk snel om welke lopen het gaat en doe mee aan de win-actie.

1.) De Kempervennen Run op zondag 13 september
Bestaande uit de 1 kilometer ‘Orry & friends kids run’ en een 5 of 10 kilometer. De route loopt over het park van Center Parcs de Kempervennen.
Voor meer informatie klik je hier.

2.) GlowLoop Center Parks de Kempervennen op 12 september
Run, loop, dans of swag je een weg door een Glow in the Dark mini run van 4 kilometer. Blacklights, verlichte bogen, glowpaint en een dj: het is allemaal aanwezig. Kom met je te gekke kleurrijke kostuum en loop hand in hand met je nieuwe glowloop familie. Zodra je de finish hebt gehaald, volgt de Glow afterparty. Voor meer informatie klik je hier.

3.) Glowloop Binnenstad Zwolle op 26 September
Zelfde loop als loop nummer twee. Voor meer informatie klik je hier.

4.) Kleurenloop Amersfoort op 11 Oktober
Ren, wandel of dans door een kleurrijk parcours van 4 kilometer met 3 kleurenzones. Vertrek met een wit T-Shirt en kom terug in een te gek kleurrijk kostuum! Eindig de dag met je nieuwe ColorRain familie. Zodra jullie de finish hebben gehaald, volgt de afterparty waar jullie kunnen dansen en drinken. Voor meer informatie klik je hier.

En zó kun je winnen
Vertel ons welk onderdeel/rubriek op www.vliegendevrouwen.com jou het meest motiveert om te gaan hardlopen. Mail dit voor a.s. 25 augustus naar: info@vliegendevrouwen.com.

526 Reacties