Vlog: review compressiekousen Pro Touch

Op weg naar de marathon van Rotterdam 2016, laat ik alle Vliegende Vrouwen van dichtbij zien hoe de (mijn) trainingen voor een marathon eruit zien; hoe bouw je het op, hoe zorg je ervoor dat je blessurevrij blijft lopen, hoe leuk is het nu eigenlijk echt? Om blessurevrij te blijven lopen, testte ik de compressiekousen van Pro Touch, het huismerk van Intersport.

Intersport Doesburg (Berkel en Rodenrijs, Lansingerland) zal de komende tijd verschillende producten mijn kant opsturen, om eens te kijken of je er daadwerkelijk voordeel bij hebt tijdens het trainen voor de marathon. De compressiekousen is het eerste product dat ik test. Eerder testte ik ook al de CEP compressiekousen. De conclusie van die test lees je hier.

‘Compressiekousen zijn sokken die druk uitoefenen op je kuiten waardoor de doorbloeding wordt gestimuleerd. Hierdoor worden je spieren van extra zuurstof voorzien en daardoor kunnen kuit, scheenbeen en achillespeesklachten voorkomen worden of afnemen.’

Een paar Pro Touch compressiesokken kost € 15.

Bekijk mijn vlog:

408 Reacties