Teamleden KVDM Businessteam stellen zich aan je voor!

Als hoofdsponsor kan KVDM natuurlijk niet zonder businessteam aan de start verschijnen. KVDM staat zelfs met twee teams aan de start! Vijf van de in totaal tien teamleden stellen zich graag aan je voor en vertellen over hun doelen.

Arjan van der Eijk (42) 
,,Zeven jaar geleden begon ik met hardlopen en vier jaar geleden liep ik mijn eerste marathon. Omdat ik een zittend beroep heb, merkte ik dat ik steeds luier werd. Ik startte met de hardloopapp Evy, maar na een keer of vier, vijf, stopte ik omdat het te makkelijk voor me was. Al snel liep ik mijn eerste halve marathon. Het waren uiteindelijk mijn vrienden die me overhaalden om ook een hele marathon te lopen.

Voor de Vliegende Vrouwen Run train ik twee keer per week. Ik ga voor een tijd van rond de 45 minuten. Ik heb nog maar twee keer eerder een tien kilometer gelopen, dus ik vind het lastig om in te schatten of ik een PR kan lopen. Wat ik wel zeker weet, is dat ik niet ga winnen van Daan (teamgenoot). Waarom niet? Hij is 24 en zit bij de marechaussee…”

Daan van der Meer (24)
,,Alhoewel ik bij de marechaussee zit en dus niet bij KVDM werk, loop ik wel mee in het team van KVDM. Het is het bedrijf van mijn vader en ik vind het leuk om mee te doen aan de Vliegende Vrouwen Run. 

Ik ga voor de tien kilometer. Ik weet dat ik die tussen de 40 en 45 minuten kan lopen. Of ik sneller ben dan de rest van mijn teamgenoten durf ik niet te zeggen. Ik denk dat ik rond dezelfde tijd loop als Arjan. Mijn tactiek wordt dat ik rustig start en steeds harder ga lopen…” 

Tim Posthoorn (24)
,,De vijf kilometer bij de Vliegende Vrouwen Run wordt mijn allereerste hardloopwedstrijd. Misschien dat ik na 18 mei wel vaker mee wil doen aan wedstrijden. Ik train nu twee keer per week in de sportschool. Het hardlopen doe ik voor én na mijn training in de sportschool. Twee kilometer heen en twee kilometer terug.

Als generale repetitie voor de Vliegende Vrouwen Run loop ik één keer vijf kilometer achter elkaar door Zoetermeer, de stad waar ik woon. Ik heb verder geen doel voor ogen. Ik vind het gewoon leuk om met collega’s in teamverband mee te doen aan de wedstrijd. Het speelt wel hier op kantoor!” 

Nelly Huisman (63)
,,Ik was bezig met kilometers opbouwen toen ik werd geveld door een longontsteking. Ik kan daardoor nu even niet trainen. Normaal gesproken loop ik zo’n twee, drie keer per week. Per keer acht tot tien kilometer. Zo probeer ik het hardlopen bij te houden.

Ik heb al aan verschillende hardloopwedstrijden mee gedaan, maar de Vliegende Vrouwen Run wordt de eerste keer. Mijn doel is lekker uitlopen. Ik word al 64 dit jaar. Je merkt toch dat het allemaal wat minder wordt. Met een tijd rond de 30/35 minuten ben ik blij.” 

Piotr Skalny (40)
,,Sinds een paar maanden ben ik gestopt met roken en ben ik meer gaan bewegen. Ik train nu drie keer per week voor mezelf. Bij de Vliegende Vrouwen Run ga ik tien kilometer lopen. Ik wil ’m graag binnen een uurtje lopen. Geen idee of ons team met zo’n tijd kan winnen van de andere businessteams. Misschien door het aandeel van Arjan (collega en teamgenoot red.) wel. Maar ik ben al blij als ik de finish haal!”

Geen reacties