Snelste loper wint luchtballonvaart

De winnaars van de Vliegende Vrouwen Run gaan letterlijk de lucht in. Degenen die op de vijf of tien kilometer als eerste over de finish komt, wint een luchtballonvaart voor twee personen.

Je bent een Vliegende Vrouw/Vent of je bent het niet. In samenwerking met MaasJobs en de Luchteiziger mogen we deze ludieke prijs aanbieden. Voor veel mensen is een luchtballonvaart iets wat ze altijd nog een keer willen doen. Daarbij past deze hoofdprijs natuurlijk perfect bij onze hardloopwedstrijd!

De VV Run is vooral een gezellige, dorpse hardloopwedstrijd. Toch kan deze prijs natuurlijk voor nog wat extra motivatie zorgen!

Voor de lopers die een eerste plek aan hun neus voorbij zien gaan, maar toch nog tweede of derde worden, hebben we goed nieuws. Intersport Doesburg heeft héle mooie prijzen voor deze winnaars.  

De VV Run is op zaterdag 18 mei en gaat van start nabij pannenkoekenrestaurant de Soete Suikerbol. Deelnemers kunnen kiezen tussen vijf en tien kilometer. De route voert in zijn geheel door natuurgebied de Groenzoom. 

Omdat het de jubileumeditie is van de VV Run, mogen ook mannen eenmalig deelnemen. Zij starten vijf minuten na de vrouwen.

Schrijf je in via: https://www.vliegendevrouwen.com/evenementen/inschrijven/.

Geen reacties