Schrijf je in voor de Ladiesrun Oostland!

Hardlopen door een prachtig natuurgebied met vogels in allerlei kleuren, alle ruimte om een mooi persoonlijk record neer te zetten en binnengehaald worden door vele enthousiaste supporters… Dát is de Ladiesrun Oostland!

Op zaterdag 21 mei organiseert Vliegende Vrouwen voor de derde keer de Ladiesrun Oostland in Pijnacker/Berkel en Rodenrijs. Je start tegenover pannenkoekenboerderij De Soete Suikerbol; heerlijk, want dan kun je je alvast verheugen op die lekkere pannenkoek straks! Een gezonder alternatief is er trouwens ook. J&K Catering staat op het evenemententerrein met verrukkelijke broodjes. Maar dat is allemaal pas na de finish natuurlijk. Er moet eerst gelopen worden 😉

Robert Lathouwers
Om de spieren (en jezelf) goed op te warmen, geeft niemand minder dan voormalig Olympisch atleet Robert Lathouwers de warming-up. Lathouwers: “Ik ga het de dames niet te makkelijk maken. Naast de swingende oefeningen vind ik dynamisch rekken altijd een belangrijk onderdeel van de warming-up. Op die manier bereiden we de spieren vast voor op wat er komen gaat.” Ook geeft deze charmante atleet het startschot bij de 5 en 10 kilometer.

Inschrijven voor de 5 kilometer kost je € 10,50. Bij de 10 kilometer sta je aan de start voor € 13,-. Wat je hiervoor krijgt? Veel!

– Startbewijs
– Tijdsregistratie
– Medaille
– Goodiebag
– Onvergetelijke ervaring
–> http://www.ladiesrunoostland.nl/inschrijven/

Impressie van de Ladiesrun Oostland 2015:

529 Reacties