Run4Ladies Boskoop

Deze vrouwenloop in Boskoop is één van de meest sfeervolle en leuke wedstrijden die Vliegendevrouwen kent. Niet te massaal, enthousiaste deelneemsters, een leuke loterij én een gevarieerd parcours.

In het begin is het even puzzelen om aan de start te komen. Zo geeft je TomTom aan dat je een industrieterrein met allerlei kleine weggetjes moet oprijden. De sfeer is dan ver te zoeken. Maar al snel draait dit 360 graden om als je bij het International Trade Center komt. Binnen is een marktje opgezet (met zonnig en warm weer is het buiten.) Er worden stukjes taart voor het goede doel verkocht en je kunt met je startnummer kijken of je één van de mooie prijzen bij de loterij-stand hebt gewonnen. Ook is er een terras waar je je alvast mentaal kunt voorbereiden of naderhand bij kunt komen.

Aangemoedigd door alle mannen, loop je door de wijken en mooie natuur die Boskoop en Hazerswoude-Dorp rijk is. Bij één van de laatste kilometers kom je door een geweldig versierde straat. De bewoners staan met spanddoeken en hebben ‘klappers’ bij zich. Een oorverdovend geluid, maar wat zorgt dit voor een adrenaline-shot.

Ook in het gastenboek van de run staan enthousiaste reacties. Marja: “Vandaag weer meegedaan voor de tweede keer met de Run4Ladiesloop. Wederom helemaal leuk, gezellige sfeer, mooi parcours, aardige mensen en een superorganisatie. Een mooi loopfeestje in Boskoop.Volgend jaar weer!”

Datum: juni 2014. Exacte datum nog niet bekend.
Afstanden: 5 en 10 km
Uniek: de geweldig versierde straat, loterij, geldprijzen, laagdrempelig, marktje
Goede doel: Inloophuis de Gele Linde
Meer informatie: http://www.run4ladies.nl/

122 Reacties