Review: zonnebrandcrème Vision Sport

Ik heb een hekel aan hardlopen met zonnebrand op m’n snoet. Het prikt in mijn ogen en ik krijg er vaak huidirritaties van. Toch kon ik me niet voorstellen dat er geen speciale zonnebrand voor sporten was die niet voor irritaties zou zorgen. En inderdaad. Welkom in mijn (hardloop)leven, Vision Sport!

Vision stuurde me een fijn zonnebrandpakketje op. Aan alles was gedacht; Vision Sport factor 30, een factor 50 van diezelfde, ‘normale’ zonnebrand én een aftersunnetje voor na mijn training. Omdat veel hardlopende dames ook vaak fietsen, bedacht ik dat het een goed idee zou zijn om mijn fietsende moeder mee te laten testen. Zowel de fietsster als de loopster zijn enthousiast.

Fietsster:
foto (26)

– Trekt goed en snel in;
– Bij zweet blijft de crème niet op de huid liggen, je krijgt er geen ‘witte pareltjes’ van;
– Irriteert niet;
– Smeert fijn;
– Prima geur, niet te overheersend.
Conclusie: aanrader!

Loopster:

foto (25)
– Ideaal; op de tube zonnebrandcrème zit een lippenbalsem vastgeklikt. Krijg je in elk geval geen tijgerlippen (bruin verbrande strepen waardoor lachen een hele opgave wordt);
foto (27)

foto (28)
– Geen prikkende ogen;
– Geen huidirritaties;
– Prijs-kwaliteitverhouding is uitstekend;
– Geen verbranding.
Conclusie: super fijne crème! Zelf houd ik wel van een lekker geurtje en dat is het enige dat ik mis. De geur is vrij neutraal.

Vision Sport is bij verschillende drogisten verkrijgbaar en is ook via de webshop van Vision verkrijgbaar. Zie: http://www.vision-sun.nl/vision-producten/vision-sport De crème kost €10.

567 Reacties