Review: PROTOUCH Penka short

Tegenwoordig heb je hardloopkleding in alle kleuren van de regenboog. Nog niet gesproken over de keuze die je hebt uit ontelbare printjes. Ik moedig het alleen maar aan! Maar het is ook fijn om een basic zwart broekje te hebben. Matcht altijd overal bij 🙂

Voor Intersport Doesburg (Berkel en Rodenrijs, Zuid-Holland) testte ik de Penka short van het ‘huismerk’ PROTOUCH. Een fijn merk dat mee gaat met de trends, maar altijd een heel redelijk prijskaartje heeft.

Review
Ik testte het broekje onder andere bij een interval training. Vijf keer liep ik een kilometer in veertien kilometer per uur. Tussendoor nam ik steeds een minuutje pauze. De short bleef prima zitten ondanks dat het geen aantrekkoord heeft. Ook prettig; het broekje heeft aan de bovenkant een brede band. Zit super lekker! Geen buik die eraan denkt er bovenuit te piepen… Wat ik ook altijd belangrijk vind, is dat je je sleutel kunt opbergen. In de achterzak van deze short is dat geen probleem. Wil je meer weten over deze short? Reageer hieronder of mail naar: info@vliegendevrouwen.com.

Schermafbeelding 2016-06-27 om 14.44.52

Algemene informatie
Het zweet wordt makkelijk afgevoerd door de Dry Plus technologie;
Verkrijgbaar in maat 34 t/m 46;
Te koop voor € 22,99.

530 Reacties