Review: Fannypants

Na de zwangerschap last hebben van urineverlies tijdens het hardlopen… het is een veelgehoord probleem. Een paar weken geleden kondigden we al aan ondergoed van het Amerikaanse Fannypants te gaan testen. Fannypants heeft speciaal ondergoed voor dames die last hebben van incontinentie na de zwangerschap. Bij deze ons oordeel.

Een rondje van vijf kilometer*, dat is het doel. Inclusief springoefeningen en sprintjes. Gehuld in de Fannypants zijn we er klaar voor. Een mooie, zwart kanten slip. Lekker glad materiaal, geen overbodige en irriterende naden. Door de ingebouwde ‘SMARTPAD’, het kussentje dat je wapent tegen lekkage, staat het kruis wel wat bol. Maar je sportbroek aan en niemand die het ziet.

fannypants 2

Zelfverzekerder
En… de onderbroek loopt ideaal. We voelen ons een stuk zekerder met de Fannypants om onze billen. Van tevoren hebben we de onderbroek al getest met tien eetlepels water. We wilden er toch zeker van zijn dat we straks niet voor verrassingen zouden komen te staan. Net als onze ‘water-proof’, is ook deze test geslaagd. De onderbroek zit heerlijk, we voelen ons zelfverzekerder en door de eucalyptus krijg je geen last van rare geurtjes. Ook ideaal; na het lopen halen we de ‘SMARTPAD’ uit de onderbroek, doen ‘m in de wasmachine, om ‘m er vervolgens twee uur later weer helemaal fris uit te halen.

fannypants3

fannypants 4

Hulde aan Fannypants!

*We hebben de Fannypants nog niet bij langere afstanden getest.

4.591 Reacties