Review: Energetics tanktop speciaal voor warm (hardloop)weer

Vlak voor mijn vakantie vond ik een pakketje in de brievenbus. Een heel aangenaam pakketje bleek al snel! Inhoud: een stijlvolle tanktop van het merk Energetics. Afzender: Intersport Doesburg. Die gaat mee in de koffer…

Af en toe houd ik van overdrijven, maar als ik zeg dat de natuur van Zeeland soms iets weg heeft van een Afrikaans national park is dat echt niet gelogen. Het enige dat ontbreekt is de big five. Maar daarvoor in de plaats heb je mooie, lichtbruine koeien 😉 Het is dus ook geen straf om daar op vakantie te gaan en al helemaal niet om te gaan hardlopen. En dat deed ik dus.

Zweetzones
Alhoewel Zeeland de meeste zonuren heeft van alle Nederlandse provincies, had het zonnetje meer mogen stralen tijdens onze vakantie. Op de meest aangename dag (24 graden) trok ik de Energetics Barmus top aan om vervolgens te genieten van een training van in totaal acht kilometer. Ik rende door de bossen, langs het strand en spotte onderweg prachtige droomvilla’s! Buiten het feit dat de top soms de neiging had omhoog te kruipen (extra vakantiekilo’s?), zat ‘ie verder heerlijk. Vooral bij warm weer is deze top fijn; om te ventileren zijn er in de achterkant van de tanktop luchtgaatjes in de stof verwerkt. Bij alle ‘zweetzones’ is daarnaast gebruikt gemaakt van een andere, meer luchtige stof dan de rest van het kledingstuk. Hulde!

Schermafbeelding 2016-09-07 om 15.31.37

Schermafbeelding 2016-09-07 om 15.31.45

Geïntegreerde beha
In de top is een beha verwerkt, maar dit moet je puur zien als extra ondersteuning van je boezem. Het blijft een must om een sportbeha onder deze tanktop te dragen.
Deze tanktop in je kledingkast? Schaf ‘m voor € 19,99 aan bij Intersport Doesburg in Berkel en Rodenrijs of via de online shop.

2.277 Reacties