Over Marloes Nuijten

marloes-hardlopendDe hardlopende journaliste achter Vliegendevrouwen.com

Wie ben ik, die dame die heel hardlopend, vrouwelijk Nederland en België wil inspireren? Mijn naam is Marloes Nuijten (1991) en van huis uit ben ik journaliste. Toen ik dertien jaar was, ging ik samen met broer Guido bij de plaatselijke atletiekclub. Beiden waren we meteen enthousiast! Ons doorzettingsvermogen, winnaarsmentaliteit en wellicht talent zorgden ervoor dat we ieder jaar werden gehuldigd als ‘clubkampioen’. Vonden we heel stoer natuurlijk! En het gaf me een kick. Wat was er nog meer mogelijk? Op negentienjarige leeftijd ging ik op zoek naar meer uitdaging. Het trainen bij een nieuwe club resulteerde in het winnen van de tien kilometer van de City Pier City in Den Haag, een tweede plek bij de Ladiesrun Rotterdam en een tijd op de tien kilometer onder de 40 minuten. It makes me proud! Maar bovenal wil ik hier mee zeggen dat er meer mogelijk is dan je denkt. Haal het beste uit jezelf en ga ervoor. Bedenk doelen (niet alleen mooie tijden kunnen een doel zijn, maar ook meer rust in je hoofd, een betere conditie, het gezellig hebben met je hardlopende vriendinnen) en zorg dat je geniet…..

Telefoonnummer: 0615095275
Adverteren op www.vliegendevrouwen.com? Dat kan! Mail of bel voor de mogelijkheden.

Kvk-nummer: 57185581
BTW-nummer: NL205020082B01
Vestigingsplaats: Rotterdam

Webdesign: Paul Munsters, www.paulmunsters.com