Mijn marathon: ‘Bezoek aan orthopeed’

An apple a day, keeps the doctor away. Ook al eet ik iedere dag trouw mijn appeltje, voor aanstaande vrijdag staat er toch echt een bezoek aan de orthopeed gepland. Doel: groen licht krijgen om de marathon van Rotterdam (april 2016) verantwoord te lopen.

Een week rust (lees: fietsen) heeft haar vruchten afgeworpen! Afgelopen maandag mijn eerste intervaltraining sinds tijden gedaan. Op gras. Een stuk fijner dan op bijvoorbeeld asfalt. Erg veel kan ik niet over die training zeggen, behalve dat we een half uur lang rondjes hebben moeten rennen met steeds tussen de 00:30 en 02:00 pauze. Erg inspirerend was het niet 😉 Maar wat voelde ik me goed! Ken je dat King (Queen) of the world gevoel? Dat dus…

Positief
Dinsdag heb ik rustig uitgelopen om vervolgend gisteren weer positief af te sluiten door een rondje van zes kilometer te volbrengen. Veel is het nog niet, maar het begin is er. Vanavond staat er wederom een intervaltraining op de planning, dinsdag een uitlooprondje en donderdag een rustige training van zeven kilometer.

Wat vrijdag gaat brengen, is nog een verrassing. Hopelijk een positieve… Fingers crossed!

457 Reacties