Lichtgevende run – GLOW Eindhoven

Twee jaar geleden won mijn schoonzus de FoedererDFK Talent Award voor haar kledingontwerp. Als prijs werd haar creatie tentoon gesteld tijdens lichtkunstfestival GLOW in Eindhoven. Uiteraard ging ik de outfit bewonderen. Het was mijn eerste bezoek aan GLOW en ik keek mijn ogen uit. De lichtstad bij uitstek was omgetoverd tot een museum met lichtsculpturen, animaties en ga zo maar door. Wat dit met hardlopen te maken heeft?

Nou, op de laatste avond van GLOW op 14 november, wordt hardlopend Nederland uitgedaagd voor een 5,5 kilometer. In plaats van wandelend de sculpturen aanschouwen, doe je dit hardlopend. Samen met je medelopers vorm je een groot lopend lichtkunstwerk. Bij je inschrijving ontvang je een GLOW Run-shirt en een aantal GLOW gadgets. De start is op Strijp-S en finisht op het Stadhuisplein. Er is plaats voor 2500 lopers.

Inschrijven met korting kan t/m 15 september.

895 Reacties