Ladiesruns 2015

Elianne Rombout stelde voor Loopgids.nl een overzicht samen met tien Ladiesruns in 2015 die je gelopen moét hebben. Over twee weken staat de eerste al op de agenda: de Marikenloop in Nijmegen. Uiteraard voegen wij onze eigen Ladiesrun, de Ladiesrun Oostland , ook aan dit lijstje toe!

1. Marikenloop Nijmegen 2015
Datum: 17 mei
Dit is één van de meest bekende ladies runs in Nederland. In 2015 wordt de Marikenloop Nijmegen alweer voor de dertiende keer gehouden. Je kunt de 5 of 10 kilometer lopen en met je deelname KiKa steunen. En je warming-up? Die doe je gezellig samen met alle deelnemende dames op het sportveld van het Universiteit Sportcentrum Gymnasion. Schrijf je op tijd in en loop ze!

3. Ladies run Groningen 2015
Datum: 7 juni
Er gaat niets boven Groningen én haar ladiesrun! Reken maar op muziek, masseurs en inderdaad: veel vrouwen! Begin je net met hardlopen? Ga voor de 2,5 of 5 kilometer loop. Ben je een gevorderde loper? Dan is de 7,5 of 10 kilometer loop perfect voor jou. Leuk: of je nu wint of niet, jij krijgt een medaille mee naar huis!

4. Ladiesrun Rotterdam 2015
Datum: 14 juni
Trommel je zus, vriendin, moeder en buurvrouw op! Is je oma nog in shape? Dan mag ze uiteraard aansluiten en meedoen met de Ladiesrun in Rotterdam. Tip: loop samen voor het goede doel Pink Ribbon. In 2014 is er voor deze stichting bijna € 50.000 opgehaald. Gaan we dit bedrag in 2015 overtreffen?

5. Ladies run Katwijk 2015
Datum: 20 juni
De zon schijnt en een heerlijk zeebriesje strijkt langs je benen. Ben jij bij de Ladies Run in Katwijk? Het startschot klinkt om 10.30 uur. Je loopt eerst lekker langs het strand met je vriendinnen en daarna krijgen jullie een voetmassage. En als kers op de taart: even je nagels laten lakken en shoppen op een leuke mini-fair!

6. Meidenloop Utrecht 2015
Datum: 21 juni
Meidenloop Utrecht is in 2015 omgedoopt tot de Brooks Ladiesrun Utrecht. Dit is een gezellige hardloopwedstrijd, waar vrouwen één taak hebben: sportief genieten! Je start en finisht op de Maliebaan en het parcours loopt door Park Lepelenburg. Dat wordt lekker rennen in het groen! Leuke collega’s? Doe samen mee aan de uitdagende Business Run!

7. Ladiesrun Breda 2015
Datum: 28 juni
Breda is de perfecte locatie voor een bruisende ladiesrun. Tijdens Ladiesrun Breda wordt er een gezamenlijke warming-up gehouden en geniet je van opzwepende muziek (de DJ is al geboekt!). Het parcours loopt door het Valkenberg, langs de mooie fontein en dwars door de binnenstad. Hou je van cadeautjes? Je krijgt achteraf een gratis ladiesbag mee.

8. Leiden Ladiesrun 2015
Datum: 4 september
Wil je winnen of doe je voor de fun mee? Ach, als je aan de Leiden Ladiesrun 2015 meedoet heb je gegarandeerd een topavond. Je kunt kiezen tussen de 5 en 10 km loop en krijgt een medaille als herinnering. Starttijd: 19.30 uur. Wees er snel bij want de eerste 500 inschrijvers ontvangen een leuke goodiebag!

9. Ladiesrun Oostland
Datum: 30 mei

Voor meer ladiesruns klik je hier.

436 Reacties