Een kijkje achter de schermen van een topatleet

Wat heb ik genoten de afgelopen dagen! De Europese Kampioenschappen waren een feestje. Niet alleen voor mij, maar vooral ook voor de Nederlandse atleten. Wat een geweldige prestaties… Kijk mee ‘achter de schermen’…

Zó gaaf!

Dik verdiend…

Off to St Moritz, traveling light as always ??

Een foto die is geplaatst door Susan Kuijken (@susankuijken) op

Op en top sportiviteit!

Allereerst zeg ik WAUW… Wat een geweldig publiek in een prachtig vol Olympisch Stadion. Het was nog mooier dan ik had durven dromen. Tranen in mijn ogen omdat ik niet heb kunnen laten zien wat ik in mij heb… Na een hele lange periode met blessures en stress was ik klaar voor dit EK. Maar ik werd voor Dag 1 ziek en tijdens de wedstrijddagen was het niet te doen. Een maag-darm infectie weerhield mij van goede prestaties en van de 800m. Ik heb er echt alles aan gedaan om überhaupt de tweede dag te starten, met succes gelukkig. Ondanks dat ik mij beroerd voelde sprong ik gewoon een Pr van 6m40!! Ik hoop dat ik het publiek nog een beetje heb kunnen laten genieten, ik heb dat ondanks alles in ieder geval wel geprobeerd! En wat een mooie mensen heb ik om mij heen…. Zoveel lieve berichten ❤️ goud waard! Ik weet nu dat ik in shape ben en mooie dingen kan laten zien in RIO! Nu belangrijke keuzes maken en knallen op de Olympische Spelen!! En natuurlijk een grote felicitatie aan @anoukvetter Grootse prestatie! #rio #olympics #roadtorio

Een foto die is geplaatst door Nadine Broersen (@broersennadine) op

Go, Nadine!

En of Tessa er klaar voor was. Gefeliciteerd met de gouden plak!

Two good relay practises this weekend. We are ready for the European Championships in Amsterdam! Let's go!!

Een foto die is geplaatst door Tessa van Schagen (@tessavanschagen) op

Headerfoto: https://www.instagram.com/p/BHpAlL_gfMz/?taken-by=susankuijken

914 Reacties