Hoge Veluwe Loop

Het Park (Hoge Veluwe) wordt de groene schatkamer van Nederland genoemd. En hoe mooi is het als je daar kan hardlopen? ‘Je komt als loper door alle landschappen die het Park bijzonder maken.’

Op zondag 11 oktober vindt de Hoge Veluwe Loop in Hoenderloop, Gelderland, plaats. Vijf kilometer hardlopen door de adembenemende natuur… Vind je dat (veel) te kort? Ga dan voor de tien kilometer. Voor degenen die er dan nog steeds geen genoeg van krijgen, is er ook de mogelijkheid voor de zestien kilometer en eenentwintig kilometer. De echte diehard gaat voor de marathon.

Van de site
Voor de kinderen is er de Moeffie-mijl en voor de volwassen lopers de 5 en 10 kilometer en de halve marathon. Sinds 2013 is er ook de Hoge Veluwe Trail voor trailrunners. De Hoge Veluwe Trail is er in twee afstanden: 14 en 42 kilometer. Op de Beweegmarkt is er van alles te beleven. Voor de lopers, maar ook voor de meegereisde familie en vrienden. Met speeltoestellen voor de kinderen, leuke sportgerelateerde stands, eten en drinken en nog veel meer.

Voor alle informatie klik je hier.

Foto: hogeveluwe.nl

1.144 Reacties