Healthy high tea

Scones met clodded cream en jam, appeltaartjes, roomsoesjes en andere suikerrijke lekkernijen schitterden van afwezigheid tijdens de healthy high tea waarvan twee vriendinnen en ik zaterdag genoten. De high tea bij Baker and Moore is suiker-, gluten-, en lactosevrij.

In februari was ik jarig en trainde ik voor de Rotterdam Marathon. Ik probeerde in de maanden voor de marathon zo gezond mogelijk te leven en dus kreeg ik van twee vriendinnen een ‘healthy high tea’ cadeau. De marathon is inmiddels voorbij, maar de nieuwsgierigheid voor de healthy high tea won het van de ‘standaard’ high tea.

Broodjes met avocado
Als voorafje kreeg we een super gezond sapje; paprika, gember, ananas en andere groente en fruit maakten het sapje zo gezond. De thee kon uiteraard ook niet ontbreken. Een exotische smaak als cactus-vijgen was mogelijk, maar voor de minder exotische typjes onder ons, was er ook een ouderwets bakkie Earl Grey. De etagere was gevuld met verschillende hartige en zoete hapjes. De sandwiches met kipfilet of zalm maakten plaats voor broodjes met hummus en avocado, de scones voor goddelijke ‘taartjes’ van SUE (Zoet zonder suiker) en de bovenste ‘etage’ bestond uit bananencake en ‘chocoballen’ met onder andere karamel en kokos. Een heerlijke high tea waar ik, net als de reguliere high tea- proppievol van zat! Maar wel verantwoord vol 😉

4.881 Reacties