Hardlopend langs de highlights van Rotterdam

Soms heb ik het gevoel in het New York van Nederland te leven. Die vernieuwende architectuur, die enorme bruggen met dat weidse uitzicht, die geweldige Marathon die lopers uit de hele wereld weet te trekken… Gaaf vind ik het dan ook dat hardloopmaatjes Anne, Jacco en Gerwin Rotterdam Sight running Tours hebben opgericht!

Mijn hardloopmaatjes zijn enorm fanatiek. Niet voor niets liepen ze alledrie de Marathon van Rotterdam.

Bij Rotterdam Sight running tours ontdek je hardlopend de stad. Anne, Jacco en Gerwin weten als geen ander de allerleukste, mooiste en meest bijzondere plekken van de havenstad te vinden. Super leuk voor een bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of een andere gelegenheid met sportieve mensen. Maar je kunt ook als individuele loper aansluiten voor een urban run, zoals een rondje ‘Rotterdam tijdens en na de Tweede Wereldoorlog’, een bruggenrondje of een rondje waarbij je verschillende interessante Rotterdamse hotspots passeert. “Al onze ‘urban’ tours zijn bedoeld voor diegenen die het leuk vinden om hard te lopen. Je hoeft geen doorgewinterde marathonloper te zijn! De gemiddelde afstand is zeven kilometer en omdat we regelmatig bij een mooi punt zullen stoppen, is het voor iedereen te doen. Het tempo dat er wordt gelopen, heet ‘conversational pace’, wat betekent dat iedereen tijdens het lopen nog gezellig kan praten.’

Voor de Early Business Birds is er een speciale ‘personal’ ochtend tour waarbij zakenmensen niet alleen door de stad hoeven hard te lopen, maar samen met één van de Rotterdam Sight running Tours – lopers. Een citytour én workout ineen!

Kijk voor alle runs op: http://www.rotterdamsightrunningtours.com/

5.252 Reacties