Fannypants: sportondergoed voor na de zwangerschap

Bij iedere stap die je zet, voel je het eruit stromen. Je voelt je ongemakkelijk. Niet meer fris. En het ontneemt je plezier in het hardlopen. Incontinentie na de zwangerschap is niet fijn. Het Amerikaanse Fannypants bedacht daarop speciaal ondergoed.

Een tijdje terug gaf ik training aan de dames van ECB Sport. Driekwart van de loopsters bleek kinderen te hebben en velen van hen hadden na de zwangerschap last van urineverlies gekregen. Met bekkenbodemoefeningen zou het minder moeten worden, maar helemaal weg ging het niet. Gevolg: springoefeningen werden omzeild en sprinten werd verruild voor joggen. Zonde.

Een paar dagen geleden ontving ik van Fannypants een mooie zwarte, kanten slip. Een slip met een ‘ingebouwde’ SMARTPAD. Hierdoor hoeven vrouwen zich nooit meer te generen als ze last hebben van urineverlies. De SMARTPAD absorbeert maximaal tien theelepels van de vloeistof. De eucalyptus zorgt ervoor dat je geen last krijgt van nare geurtjes.

Maar zal dit ondergoed haar verwachtingen waarmaken? Vliegende Vrouwen zal de slip testen! Volgende week lees je de review op de website. Hoe denk jij over deze slip?

2.065 Reacties