DHB Ladies Tripl Lens Sunglasses

foto (2)
Een scherpe wind, fel zonnetje, vervelende insecten of druppels in je ogen van de regen; zo’n sportzonnebril is nog zo gek niet. Wij hebben er ééntje voor je getest van het merk DHB.


Kies je voor blauw? Of voor grijs? Misschien toch roze? In het strakke, witte brillendoosje zit naast een montuur, drie verschillende glazen. Voor elk type weer is er een exemplaar. Zo beschermt het grijze glas tegen zon, de blauwe zet je op je neus als het bewolkt is, maar het er wel nog licht uitziet en de roze hebben we getest terwijl het bewolkt en wat donker was.

Roze was een goede keuze. Het was bewolkt toen we ‘m testte, maar desondanks zie je de wereld een stuk zonniger. En niet alleen omdat de wereld een vrolijkere kleur heeft, ook omdat de vliegjes in de het bos nu tegen het glas vliegen in plaats van in je ogen. Daarnaast blijft de bril goed zitten en… wonderbaarlijk genoeg zaten er geen ‘putjes’ bij de neus na afloop.
In het begin was het even wennen door vooral de andere belichting. Maar naar mate je er langer mee loopt, (wij liepen 15km) zit het erg fijn.

Bestellen kan hier. (tijdelijk 20% korting)

Geen reacties