Hardlopen op de langste dag

Vanavond staat ‘ie al ingepland: mijn duurloop. Op de langste dag van het jaar kan hardlopen natuurlijk niet ontbreken. Kan ik meteen mijn ‘fout’ van gisteren goedmaken; te laat op de training en de motivatie niet hebben om in mijn uppie de longen uit mijn lijf te lopen.

Tsjah, dat soort dagen zitten er ook bij. Maar des te meer gemotiveerd ben ik om vanavond een mooie ronde te gaan maken. Hardlopen na een hele dag binnen achter mijn bureau te hebben gezeten; heerlijk vind ik dat. De drukte van de stad (Rotterdam) achter me gelaten, de wijde natuur in. Muziekje in mijn oren, gedachte laten gaan en ondertussen blog, vlog en evenementenideeën voor Vliegende Vrouwen op doen. Juist na een training in mijn eentje kom ik vaak op de beste ideeën.

Mijn weekplanning
Om een extra stok achter de deur te hebben, maak ik sportplanningen per week. Zo word ik woensdag in het zwembad verwacht, donderdag gaan we met het team van de Vliegende Vrouwen Run (voorheen: Ladiesrun Oostland) lekker uiteten en skip ik een training, vrijdag staat er een intervaltraining op de planning en zondag is het weer tijd voor een duurloop door het groen. Benieuwd hoe jullie dat doen. Plan je je trainingen ook per week? Per maand misschien? Of beslis je op de dag zelf?

439 Reacties