Bijzonder: hardlopen door de kassen

Als er één locatie in Nederland is waar je in de winter in de warmte kunt hardlopen, dan is het de Leo Ammerlaan-Loop in Bleiswijk, Zuid-Holland. En extra leuk; hoe bijzonder is het om een persoonlijk record onder glas te lopen?

Op zaterdag 4 februari vindt de loop aan de Irisweg 40 plaats. Je hebt de keuze om te zwoegen op de tien kilometer, of op de vijf kilometer. Deze starten respectievelijk om 13.30 uur en 15.00 uur. Leuk als jij tien kilometer loopt, en je vriendin of zus vijf kilometer; zo kun je elkaar aanmoedigen!
Voor de kinderen is er een parcours uitgezet van 1660 meter en 3333 meter.

Warm en koel
Maar hoe gaat dat parcours precies? Je gaat hardlopen door de kas en bedrijfsruimte van Plantenkwekerij Leo Ammerlaan. De warmte en de koelte wisselen elkaar af. Je loopt verschillende rondes en loopt langs de mooiste plantjes. Iedere ronde kom je langs de start en finish waar een uitzinnig publiek al op jou zit te wachten. Zij schreeuwen je met elkaar over de finish. Kippenvel!

Vliegende Vrouwen warming-up
Vliegende Vrouwen zal ook aanwezig zijn. Ik neem de warming-up voor mijn rekening. Dus met koude spieren aan de start staan is geen optie 🙂 Tot 4 februari…?
De opbrengst van de Leo Ammerlaan-loop komt deze editie geheel ten goede aan Stichting Lach voor een dag en Stichting Baobab Kids. Inschrijven kan via: https://openentry.riytechnologies.com/nl//?id=0au0XacqC0ugAzbvqZgVpw

4.529 Reacties