Anne: Op weg naar Afrika!

56 kilometer hardlopen. Ik was net bekomen van het idee dat ik 42 kilometer en 195 meter ‘moet’ lopen. En dan ook nog eens 56 kilometer hardlopen in het doorgaans warme Afrika en niet in ons koude kikkerlandje. Anne Groenewege, de dame die eerder voor ons blogde in aanloop naar de Boston Marathon, heeft zich een nieuw doel gesteld: The Two Oceans Race in Afrika!

Sinds enige tijd blogt Anne Groenewege voor Vliegende Vrouwen. We schrijven aan elkaar in dagboekvorm. Anne is vanochtend naar Afrika vertrokken!

Oooh, Marloes en alle andere Vliegende Vrouwen! Zaterdag is dé dag! Pffff! Mijn koffer is aardig gepakt, mijn rugzak zit vol hardloopspullen en mijn camera voor de safari is ook ready to go. Het is bijna niet te geloven dat het bijna zover is.
Afgelopen zondag was er ook nog de Geen Getrut Run. Onze eerste Geen Getrut- hardloopwedstrijd, waarbij natuurlijk de opbrengst voor de Roparun is. Wat was het een prachtige dag. En we hebben zowaar € 1500 opgehaald!

Kaapstad
Maar nu ligt de focus weer op Zuid-Afrika: aanstaande zaterdag zal ik 56 kilometer gaan hardlopen. Van Kaapstad via de Indische Oceaan langs de Atlantische Oceaan en dan terug naar Kaapstad. Mijn eerste ultra en alles op asfalt, behalve de finish. Die is op gras. Ik hoop dat mijn voetjes het houden…

Trainen & rust
Ik heb getraind wat ik kon, gerust zoveel ik kon en en ik kan nog uren in het vliegtuig zitten. Mijn app wordt overspoeld met lieve succes berichtjes, maar het aller overweldigst? Dat jij, Marloes, mij heel lief sponsort… Ik ga zaterdag met een mooi Vliegende Vrouwen setje de finish over bij de Two Oceans 🙂 Zo lief! Heel erg bedankt!

Verslag
Ik ga mijn best doen, qua lopen maar zeker ook qua genieten. En volgende keer zal ik een verslagje doen over de race!
Marloes, succes met taperen. Dat is na al die duurlopen ook echt een nieuwe ervaring…
Ik ben benieuwd hoe je je tapertijd ervaart!

1.014 Reacties